Törökbálint
Német Önkormányzata

Történelmi és közös a siker. Köszönjük!

Képviselői mandátumot szerzett a országos német önkormányzat listája, Ritter Imre a következő négy évben független képviselőként dolgozik a magyarországi németekért az Országgyűlésben.

A mandátumhoz 22.342 szavazatra volt szükség, ezt a küszöböt a német lista 25.660 vokssal magabiztosan átlépte. A német nemzetiségi névjegyzékbe regisztráltak rendkívül magas arányban, csaknem 78%-ban járultak az urnákhoz.

A nemzetiségi listát állító Magyarországi Németek Országos Önkormányzata és a listavezető, Ritter Imre ezúton mondanak köszönetet mindazoknak, akik munkájukkal és szavazatukkal a német nemzetiségi listát támogatták. ​

forrás: Zentrum.hu

Ritter Imre levele:

Liebe Landsleute!

Tárgy: WIR SIND DA! - Ungarndeutscher Parlamentsabgeordneter

A magyarországi németek és a saját nevemben is hálásan köszönöm hogy április 8-án, az országgyűlési választásokon a német listára le is adtátok a szavazataitokat! Kérem, köszönetemet továbbítsátok a többi német nemzetiségi választóknak is!

Közösen elértük amiért dolgoztunk: a teljes jogú német parlamenti képviseletet!

Történelmi lehetőség van a kezünkben. A magyarországi németek személyemben először küldhetnek a magyar Országgyűlésbe pártoktól független, szavazati joggal rendelkező, teljes jogú német képviselőt.

Parlamenti munkám során – ahogy ezt eddig is tettem – pártokon felül állva, függetlenül, DE MOST MÁR SZAVAZATI JOGGAL rendelkező német nemzetiségi képviselőként a nemzetiségek közötti egységet erősítve még többet fogok tudni tenni a magyarországi németségért, gyermekeinkért, unokáinkért.

Munkátokat, támogató szavazataitokat még egyszer tisztelettel köszönöm!

Wir stehen für Werte – wir sind dabei!


© 2024 Törökbálint Német Önkormányzat